De wijsheid van bomen

Stel je eens voor dat je met je ogen dicht door een bos loopt. Je zal niet tegen een boom op botsen, omdat je een boom kan voelen. Als je dit eens uitprobeert, samen met iemand en je gaat voelen. Dan zal je merken wat ik bedoel.

Net als mensen. Je voelt ze. Ik heb 2 keer een trance dans gedaan met heel veel mensen, met een blinddoek op. Live muziek en een fijne ruimte. Hoe je ook danst, hoe wild of rustig, je bent je altijd gewaar van de mensen om je heen. Bijzonder toch?

Van maandag 25 januari tm 7 februari gaan we elke dag in contact met bomen en natuur. Wat kunnen we van bomen leren, wat voorbij gaat aan wat we van mensen kunnen leren. Wat is er mogelijk als we met bomen verbinden en wat kunnen we ontdekken?

Bijdrage €25,00/ aanwezigheid met jouw capaciteit met bomen.

facebookgroep https://www.facebook.com/groups/240285030881917/about

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s